DKK 0,00

Bondebal - fredag i æ byfest

26.06.2015 kl. 09:00 Skærbæk Fritidscenter, Skærbæk
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Fredagens fest i Valhalla-teltet bliver i år Bondebal med alt hvad der tilhører. Vi sørger for det gode solide måltid og herefter er så dans og gode tilbud i baren. Vær med når der er ”Happy Hour”/”Dowelt up å glant awten” – her er der dobbelt op på de våde varer…

Bordene styres med hård hånd af ambassadører fra hele nærområdet som har påtaget sig opgaven at samle folk til en hyggelig aften – fx er der mulighed for at sidde i ”Æ målkrum” eller i ”Æ laje” eller hvad med at feste med de andre i ”Æ halm”. Der er lagt op til at både borde og gæster skal pyntes i bedste stil – dette er naturligvis frivilligt, men der er mulighed for at vinde præmier for bedste udklædning og flotteste bord – så hvorfor ikke gøre forsøget!

Bondeballet bliver naturligvis holdt i de helt rigtige rammer og de frivillige bag arrangementet sørger for at Valhalla bliver forvandlet til en festlig kulisse for temaet ”Bondebal”. OS3 er garanti for den gode stemning og de spiller op til dans med alt det gode musik – gammelt og nyt – som vi bedst kender fra  OS3, hvor Henrik og Klaus selvfølgelig er en fast bestanddel..

Menu og pris:

Stegt flæsk m. hvide kartofler, persillesovs og rødbeder
Frikadeller
Salat og flutes
Citronfromage

Pris kr 169,-