DKK 369,00

Kandis

13.04.2018 kl. 18:30 Skærbæk Fritidscenter, Skærbæk
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 369,00

KANDIS er igen på banen! Forbered dig på en skøn aften med Kandis fredag den 13. april 2018 kl. 18.30 - 01.30. Skærbæk Fritidscenter tilbyder stor buffet med efterfølgende dansefest med festlig musik leveret af KANDIS. KANDIS har turneret i over 25 år og er fortsat på toppen indenfor dansk musik med hits og turnéer. Der vil derfor helt sikkert blive mulighed for at høre nogle af de helt nye samt de mere klassiske KANDIS-sange, når de gæster Skærbæk for 11. gang den 13. april 2018.

Det handler om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Det handler også om en kultur, som hver uge fylder idrætshaller med danseglade mennesker og iørefaldende toner – akkompagneret af fadøl og fællessang.

Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

KANDIS, der har turneret i over 25 år, er fortsat på toppen indenfor dansk musik med hits og turneer. Der vil helt sikkert blive lejlighed til både at høre nogle af de nye og mere klassiske Kandis sange i Skærbæk.

Herudover giver KANDIS jo smagsprøver på forrygende rock´n´roll sange samt mange populære hits fra andre store kunstnere, så der er musik for alle aldersgrupper.

Publikum kan således glæde sig til et engageret orkester, som serverer det ene hit efter det andet.

Det har været meget vellykkede og hyggelige aftener de gange, Kandis har besøgt Skærbæk, så derfor er vi meget glade for igen at kunne byde dem velkommen i Skærbæk, hvor der foruden god musik bydes på en kulinarisk oplevelse, hvor Skærbæk Fritidscenters egen køkkenchef Bodil Jensen disker op med en lækker buffet, som består af en forret, forskellige slags kød m. tilbehør, samt dessert.

Det er 11. gang KANDIS gæster Skærbæk Fritidscenter, og de øvrige gange har de spillet for fulde huse.