DKK 199,00

The Beatles Revival

22.09.2018 kl. 18:30 skærbækcentret, Skærbæk
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 199,00

Oplev en aften med ÆGTE nostalgi når The Beatles Revival bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles, som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens …!

Vær med på en spændende musikalsk rejse, der tager dig tilbage til 60'erne, og genoplev magien som Beatles skabte.

Aftenen indledes med noget godt at spise i hyggelige omgivelser inden The Beatles Revival går på scenen til en forrygende koncert - en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scene-koreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.


Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. 

Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.


En koncert med The Beatles Revival bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles, som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens …!