DKK 369,00

Eddies Ølshow

01.02.2019 kl. 18:00 skærbækcentret, Skærbæk
Tilmeld og betal

Billetsalget slutter:

29.01.2019 kl. 18:00

DKK 369,00

Eddies Ølshow: Kom med til verdens største og sjoveste ølsmagning Kan du lide øl? Kan du lide at grine? Hvis du kan svare ja på bare et af de simple spørgsmål, så køb billet til Eddie's Ølshow, hvor bryghusejeren Eddie Szweda blænder op for verdens største og absolut sjoveste ølsmagning, hvor øl og underholdning kombineres i skøn forening.

Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt amerikaner, entertainer og iværksætter, og så er han forelsket i vores lille land. Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet og om danskerne, mens han serverer syv af Midtfyns Bryghus’ bedste øl.

Selvom Eddie har sit eget bryghus, kunne han lige så godt have stået på scenen i Las Vegas med sine veltimede punchlines, sin amerikanske charme og sine store armbevægelser. Skæbnen ville det anderledes, og han blev forelsket i en dansk kvinde og har nu boet her i 23 år. Men Eddie er stadig born in the USA, og det har givet ham en alternativ og humoristisk tilgang til det danske samfund, som han på stand-up lignende manér fortæller om i showet.

”Det handler om 20 procent øl og 80 procent noget andet. Men folk får en godt griner – og måske de også husker lidt om min øl,” griner Eddie på sit amerikaniserede danske, når han skal forklare, hvad ølshowet går ud på.

Netop Eddies øl er omdrejningspunktet for aftenen. Til ølsmagningen disker Eddie op med flere af sine bedste kreationer, herunder de prisvindende øl Imperial StoutChili Tripel og Rough Snuff II, der alle har vundet prisen som Årets Danske Ølnyhed kåret af Danske Ølentusiaster. Imens fortæller Eddie nørdet om smagsnuancer, bryggeprocesser og livet som bryghusejer, så du også går derfra en smule klogere, end da du kom.