DKK 369,00

Kandis i Skærbæk Fritidscenter 2016

15.04.2016 kl. 18:30 Skærbæk Fritidscenter, Skærbæk
Tilmeld og betal

Billetsalget er slut

 

DKK 369,00

Kandis er rejsende i livsglæde. Det handler om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Det handler også om en kultur, som hver uge fylder idrætshaller med danseglade mennesker og iørefaldende toner – akkompagneret af fadøl og fællessang.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Kandis i Skærbæk Fritidscenter fredag den 15. april kl. 18.30 - 01.30

Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

Siden debuten til et enkebal på Hotel Phønix onsdag 4. januar 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv.

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansegaller.
Hvad der for Kandis for alvor begyndte med ”En lille ring af guld”, er blevet til meget mere gennem årene. Fra adskillige hit på diverse udgaver af Dansktoppen og bl.a. deltagelse i det danske Melodi Grand Prix. Kandis er Danmarks populæreste danseorkester.”